Kako napraviti Instagram nalog?

Kako se pravi Instagram nalog?

Instagram je relativno jednostavna aplikacija za korišćenje. Dovoljno je pratiti korake nabrojane u nastavku teksta koji detaljno opisuju način na koji se aplikacija za Instagram instalira i kako se koristi Instagram nakon što je instaliran na vašem uređaju.

  1.  Potražite aplikaciju za Instagram u svojoj onlajn prodavnici (Google Play Trgovina), a zatim skinite tu aplikaciju i instalirajte je na svom uređaju.
  2. Kliknite na ikonicu za aplikaciju (koja najčešće izgleda kao mala šarena kamera) da biste pokrenuli aplikaciju.
  3. Kreirajte svoj nalog na Instagramu tako što ćete najpre kliknuti na dugme „Sign Up“, posle čega će se od Vas zahtevati da ostavite svoju imejl adresu, korisničko ime, šifru, i, ukoliko želite, svoj broj telefona, što može biti korisno. Možete postaviti i svoju fotografiju, a svoj nalog možete i dodatno personalizovati tako što ćete u odeljku „About“ napisati nešto više o sebi.
  4. Sledeći korak podrazumeva odabiranje „prijatelja“, odnosno drugih korisnika koje ćete pratiti. To možete učiniti, između ostalog, i dodavanjem svojih poznanika i prijatelja sa Fejsbuk ili Tviter naloga ili tako što ćete ručno pretraživati Instagram. Korisnike ćete moći da pratite tako što ćete klinkuti na dugme „Follow pored njihovog imena. Neki Instagram korisnici će vam algoritamski biti preporučeni (i njih možete pratiti), a nove prijatelje ćete moći uvek da dodajete kad budete poželeli.
  5. Kliknite na dugme „Done“ da biste završili proces otvaranja i registracije svog Instagram naloga. Nakon toga ćete biri preusmereni na svoju naslovnu stranu na kojoj ćete moći da vidite objave korisnika koje „pratite“.

Želimo Vam puno poslovnih prilika, zabave i uspeha u korišćenju Instagrama!